Si te arrish ne Ankona

 

Ankona është e vendosur përgjatë bregdetit të Adriatikut në një te dalë ne formë bërryli.

 
 
pamje makine
 

Me makine


Autostrada A14 Bologna-Bari, dalja Ancona Sud, atehere ndiqni tabelat

  •      Ancona Centro per Fakultetin e Ekonomise
  •      Ancona Brecce Bianche per Fakultetin e Inxhinierise, Bujqesise dhe Shkencave
  •      Ancona Torrette per Fakultetin e Mjeksise dhe Kirurgjise (tablela Ospedale Regionale)

 

 
 
 
pamje avioni
 

Me avion

Aeroporti "Raffaello Sanzio"- Ancona-Falconara
Lidhje direkte me Rome, Milano, Paris, Monako te Bavarise, Londer, Barcelone, Kopenhagen, Athine dhe Moske.
Per informazione te metejshme: Aeroporto di Ancona

Nga qendra e Ankona merrni autobusin (linja J dhe S përballe aeroportit), ose me tren: stacioni hekurudhor Castelferretti (përballë aeroportit), ose me taksi.

 

 
 
 
pamje treni
 

Me tren

Stacioni hekurudhor i Ankones
Lidhje hekurudhore direkte me Milano (4 ore), Roma (3 ore), Bologna (2 ore).
Per me shume informazione: Trenitalia

Per te shkuar nga stazioni hekurudhor ne qendren e Ankones merrni autobusin (linja 1/4 me ndalesa perballe stacionit hekurudhor ose nje taxi.

 
 
 
harta e rajonit
 

ne ndodhemi ketu

 
 
 

Ultimo aggiornamento: 06-10-2015

Seguici sui Social Network
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Università Politecnica delle Marche P.zza Roma 22, 60121 Ancona - tel (+39) 071.220.1 - fax (+39) 071.220.3023 - e-mail info@univpm.it - P.I. 00382520427

Sito a cura del Centro Servizi Informatici