Master programmes

Academic Year 2019/2020

 

Master programmes are scientific and continuing enhancement courses following the graduation from first or second cycle courses. At the end of the master programme, a diploma of first or second level is released to the student.

 

To conclude the master programme, the student has to reach at least 60 credits, in addition to the ones obtained for graduating to undergraduate or master degree courses.

 

Modalities of institutions and activation of courses are organized in Regulation of Master programme courses.

 
 
 

Alimentazione e Dietetica Vegetariana (on-line e con Campus virtuale)

Livello: Primo

Area Didattica: Medicina e Chirurgia
Coordinatore: Maurizio Battino

Sede: Ancona

Costo: € 2.950

Scadenza: sempre attivo

 

BIM e sicurezza nei lavori per le costruzioni

Livello: Secondo

Area Didattica: Ingegneria
Coordinatore: Berardo Naticchia

Sede: Ancona

Costo: € 1.600

Scadenza: 8 novembre 2019

 

Bioetica per le Sperimentazioni Cliniche e i Comitati Etici (on-line e con Campus virtuale)

Livello: Primo

Area Didattica: Medicina e Chirurgia
Coordinatore: Adriano Tagliabracci

Sede: Ancona

Costo: € 2.950

Scadenza: sempre attivo

 

Biologia Marina I (on-line e con Campus virtuale)

Livello: Primo

Area Didattica: Scienze
Coordinatore: Roberto Danovaro

Sede: Ancona

Costo: € 2.950

Scadenza: sempre attivo

 

Gestione qualità e HACCP nelle filiere alimentari (on line)

Livello: Primo

Area Didattica: Agraria
Coordinatore: Andrea Osimani

Sede: Ancona

Costo: € 2.950

Scadenza: sempre attivo

 

Humanitarian Logistics

Level: First

Edicational area: Engineering
Coordinator: Maurizio Bevilacqua

Seat: Ancona

Cost: € 5.900

 Deadline  13.00 hours on 22 January 2020  

 

Nutrizione e Dietetica (on-line e con Campus virtuale)

Livello: Secondo

Area Didattica: Medicina e Chirurgia
Coordinatore: Maurizio Battino

Sede: Ancona

Costo: € 2.950 per anno

Scadenza: sempre attivo

 

Nutrizione e Dietetica Applicata (on-line e con Campus virtuale)

Livello: Primo

Area Didattica: Medicina e Chirurgia
Coordinatore: Maurizio Battino

Sede: Ancona

Costo: € 2.950

Scadenza: sempre attivo

 

 

Nutrizione e Dietetica Applicata allo Sport (on-line e con Campus virtuale)

Livello: Primo

Area Didattica: Medicina e Chirurgia
Coordinatore:  Maurizio Battino

Sede: Ancona

Costo: € 2.950

Scadenza: sempre attivo

 

Pneumologia Interventistica

Livello: Secondo

Area Didattica: Medicina e Chirurgia
Coordinatore:  Stefano Gasparini

Sede: Ancona

Costo: € 3.000,00

Scadenza prorogata al 29 Novembre 2019

 
 
 
Contacts

For information regarding the faculties of Agriculture, Economics, Engineering, and Sciences:

 

Servizio Didattica
Ripartizione Organizzazione Didattica e Diritto allo Studio 
Via Oberdan, 12 - 60122 Ancona
Tel.: +39 071 2202306
E-mail: master.agraria-scienze@univpm.it
          master.economia-ingegneria@univpm.it

 

Contacts

For information regarding the faculty of Medicine and Surgery:


Ripartizione Scuole Specializzazione, Master e Corsi di Perfezionamento

Via Tronto, 10/a - 60020 Ancona

Tel.: +39 071 2206138
Email: scuole-master.medicina@univpm.it