Ne dukje

Miresevini ne websitin e UNIVPM!

Na bëhet qejfi kur pranojmë studentët e huaj, sepse jemi të bindur që e ardhmja e arsimit të lartë qëndron në përvojat ndërkombëtare.

"Università Politecnica Delle Marche" ofron kushte optimale për studimin dhe kërkimin në një mjedis stimulues dhe të rehatshëm dhe konsiderohet si një pikë referimi në rajon për trajnimin e studentëve italianë dhe të huaj.
Qendër për kërkimet shkencore dhe për mësimdhënien, UNIVPM është një universitet i orientuar drejt studentëve dhe përqëndrohet në një dimension ndërkombëtar: ofron të gjitha shërbimet dhe objekteve që studentët mund të kenë nevojë, duke i kushtuar nje vëmendje të veçantë nevojave të studentëve ndërkombëtarë.


Eksploroni faqen tonë të internetit për të mësuar më shumë rreth UNIVPM dhe jetës studentore në Ankona!

 
 
Facoltà di Ingegneria
Facoltà di Agraria
Facoltà di Economia
Facoltà di Medicina e Chirurgia
Facoltà di Scienze
 
Çfarë thonë për ne
Studente universitare

 

 

Klaudja, Albania

 

Studente universitare

 
Studente universitare

 

 

Bin, Cina

 

Studente universitare

 
 
 
 
 
Studente universitare

 

 

Yemi, Nigeria

 

Studente universitare

 

 
Kërkuese

 

 

Blanka, Slovenia

 

Kërkuese